مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه کاپ کیک خرما

[ کاپ کیک خرما, طرز تهیه کاپ کیک خرما, مراحل تهیه کاپ کیک خرما, طرز تهیه انواع کاپ کیک, نکاتی برای تهیه کاپ کیک خرما, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, طرز تهیه کاپ کیک با خرما, نحوه درست کردن کاپ کیک خرما, مواد لازم برای تهیه کاپ کیک, درست کردن کاپ کیک خرما, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

کاپ کیک خرما,درست کردن کاپ کیک خرما

طرز تهیه کاپ کیک خرما

کاپ کیک ها بهترین گزینه برای داشتن یک عصرانه عالی و خوشمزه هستند. کاپ کیک خرما یک کاپ کیک مقوی است که در آن به جای شکر از خرما استفاده می شود و شیرینی آن از این طریق تامین می شود. تهیه این کیک خوشمزه را به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک خرما :

خرما بدون هسته 400 گرم
آب سه چهارم لیوان
قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
کره 75 گرم
آرد یک و یک چهارم پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه کاپ کیک خرما :

برای تهیه این کاپ کیک لازم است، خرما، قهوه فوری و آب را با هم مخلوط کنید و آن ها را روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر خرماهایی که انتخاب کرده اید سفت هستند کمی آب بیشتری به آن ها اضافه کنید و حرارت را کاهش دهید تا خرماها کاملا نرم شوند.

ترکیبی که روی حرارت گذاشته بودید را به یک کاسه منتقل کنید سپس کره و جوش شیرین را به آن ها اضافه کنید و آن ها را با لیسک با هم، هم بزنید. بعد از چند دقیقه که خرماها کمی خنک شدند تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید سپس آن ها را به بقیه مواد اضافه کنید. موادتان را با همزن هم بزنید تا کاملا یک دست شود.

قالب هایتان را کمی چرب کنید یا کف آن را با آرد بپوشانید سپس مواد را داخل قالب ها بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فری با درجه حرارت 160 قرار دهید. بهتر است قالب را در طبقه وسط بگذارید. با یک خلال چوبی میزان پخت کیکتان را بسنجید و هر وقت هیچ ماده ای به خلال نچسبید کیکتان را از فر خارج کنید.

کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس روی آن ها را با ترافل و سس شکلات تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

منبع : kalleh.com