مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه خورش قیمه با سویا

[ پخت خورش قیمه با سویا, طرز تهیه خورش قیمه با سویا, خورش قیمه با سویا, درست کردن انواع خورشت, طرز تهیه خورشت قیمه با سویا, خورشت قیمه با سویا, درست کردن خورش قیمه با سویا, انواع خورش قیمه, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, طرز پخت انواع خورش, طرز تهیه انواع خورش قیمه, طرز تهیه خورش قیمه رژیمی, طرز تهیه انواع خورش, نحوه پخت خورش قیمه با سویا, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

پخت خورش قیمه با سویا,طرز درست کردن خورش قیمه با سویا

طرز تهیه خورش قیمه با سویا

اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که توانایی مالی خریدن گوشت و خوردن آن را ندارید پس با ما همراه باشید. خورش قیمه با سویا جزو قیمه جات می باشند. این خورش قیمه هم مناسب گیاهخواران است.

ما انواع مختلفی قیمه داریم نظیر: قیمه بدون گوشت و قیمه با گوشت که خود قیمه با گوشت به انواع مختلف تقسیم می شود: قیمه با مرغ – قیمه با گوشت گوسفند – قیمه با گوشت گوساله و ... .

ما در این پست می خواهیم قیمه بدون گوشت خورش قیمه با سویا را به شما دوستان عزیز آموزش بدهیم. سویا کم از گوشت قرمز ندارد و تقریبا همان کاری را که گوشت قرمز برای بدن ما می کند را انجام می دهد.

در ادامه به مواد مورد نیاز برای خورش قیمه با سویا و نکات مهم و فواید آن را برای شما بازگو خواهیم کرد.

مواد لازم برای خورش قیمه با سویا : ( برای چهار نفر )

سویا 200 گرم
لپه 150 گرم
لیمو خشک شده چهار عدد
سیب زمینی دو عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سایر ادویه جات به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه با سویا :

ابتدا پیازها را به طور کامل خرد می کنیم و سپس آن ها را در روغن تفت داده و سویا را که قبل از آن سه بار شسته ایم به آن اضافه می کنیم.

پس از آنکه مخلوط پیاز و سویا به طور کامل و خوب تفت داده شد ابتدا رب و سپس سایر ادویه جات و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.

پس از چند دقیقه که مخلوط این مواد خوب تفت داده شدند آن ها را درون قابلمه ای می ریزیم و سپس دو لیوان آب به آن ها اضافه کرده و صبر می کنیم تا مواد درون قابلمه بجوشند.

هنگامی که آب درون قابلمه به یک سوم مقدار اولیه رسید لپه ای را که به طول جداگانه پخته ایم به مخلوط مواد درون قابلمه اضافه می کنیم و شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد.

سیب زمینی هایی که از قبل خلال کرده ایم را در تابه سرخ می کنیم و لیمو خشک هایی که از قبل خیس کرده ایم به همراه نصف استکان آبلیمو به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم.

پس از آن که خورش جا افتاد می توانیم به میزان دلخواه ترشی به خورش اضافه کنیم و چهار دقیقه الی پنج دقیقه صبر کنیم تا مخلوط مواد بجوشند.

هنگامی که آب خورش خشک شد (البته کمی آب باقی مانده باشند) سیب زمینی های سرخ شده را روی خورش می ریزیم. اضافه کردن سیب زمینی ها بعد از کشیدن غذا در ظرف صورت می گیرد.

همچنین می توانید برای تزئین غذا سیب زمینی ها را به صورت متوازی الاضلاعی خرد کنیم و روی خورش قرار دهیم.

نکاتی برای تهیه خورش قیمه با سویا :

بهتر است این غذا بدون ادویه جات پخته شود زیرا ادویه جات طعم جالبی به سویا نمی دهند.

منبع : bartarinha.ir