مجله بانوان

/

آرایش و زیبایی

/

طرز تهیه کوفته بادمجان

[ تهیه کوفته بادمجان, پخت کوفته بادمجان, کوفته بادمجان, طرز تهیه انواع کوفته, مواد لازم برای کوفته بادمجان, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, طرز پخت کوفته بادمجان, نحوه پخت کوفته بادمجان, کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

تهیه کوفته بادمجان, نحوه پخت کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان :

برای این خورش خوشمزه بادمجان را سرخ و کنار بگذارید گوشت چرخی را با پیاز رنده شده نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی مخلوط و بصورت گرد یا بیضی در بیاورید و سرخ کنید در ظرفی یک پیاز را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط بزنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید حدود دو لیوان آب بریزید وقتی جوش آمد بادمجان و کوفته را داخل سس بگذارید و گوجه خام را نصف کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد و جا بیفتد.

نکته :

مقدار مواد لازم برای کوفته بادمجان بستگی به خودتان و میزان مصرفتان دارد که با توجه به ذائقه تان آن را می توانید تغییر بدهید.

گردآوری : بخش آشپزی