مجله بانوان

/

آشپزی

/

نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها

[ نحوه پخت انواع خورش, خوشمزه شدن خورش ها, نکاتی برای پخت خورش, نکاتی برای پخت انواع خورش, اصول پخت فسنجان, راهنمای پخت انواع خورش, طرز تهیه بادمجان رژیمی, نکته هایی برای پخت انواع خورش, طرز تهیه انواع خورش, نکته های مهم آشپزی, نکاتی برای پخت خورش خوشمزه شدن خورش ها نحوه پخت انواع خورش, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

نکاتی برای پخت خورش,خوشمزه شدن خورش ها

اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد

✅ اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده ‏اید.

✅ رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می ‏کند.

✅ اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

✅ اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن ‏را محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربی ‏ها به دور پاکت جمع می ‏شوند و می ‏توانید آن ‏ها رابردارید.

✅ برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

✅ برای خوشمزه ‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن ‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.

✅ خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.

✅ نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی

راهی برای سرخ کردن بادمچان با فقط یکی دو قاشق روغن. ابتدا قابلمه ای را جوش آورده وکمی روغن و نمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست.

گردآوری : بخش آشپزی