مجله بانوان

/

سلامت

/

لازانیا مرغ و سوسیس

[ سوسیس, لازانیا مرغ, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

 برای تهیه این لازانیا از سوسیس و مرغ استفاده می کنیم و به جای سس سفید، سس آلفردو که بسیار شبیه هم هستند به کار می بریم.

تعداد: 12 عدد زمان تهیه: 45 دقیقه زمان پخت: یک ساعت زمان استراحت: 15 دقیقه مواد لازم 16 عدد نودل خشک لازانیا 450 گرم سوسیس دودی خرد شده 2 تا 3 قاشق چایخوری ادویه لازانیا یک قاشق چایخوری مریم گلی خشک شده نصف پیمانه پیاز خرد شده نصف پیمانه کرفس خرد شده نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده 6 حبه سیر رنده شده 285 گرم سس پاستا آلفردو نصف پیمانه پنیر پارمسان روغن 1٫5 پیمانه پنیز موزارلا رنده شده طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید.

2- در یک تابه بزرگ، سوسیس، مرغ، ادویه لازانیا و مریم گلی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را 8 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها دیگر صورتی نباشند. به طور مرتب هم بزنید. مواد را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز، کرفس، فلفل دلمه ای و سیر را داخل تابه بریزد و تفت دهید تا سبزیجات پخته و نرم شوند. مخلوط مرغ را دوباره داخل تابه بریزید. سس آلفردو را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید و هم بزنید.

3- ظرف مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید. یک لایه لازانیا کف ظرف بچینید. از مواد میانی روی آنها بریزید، یک لایه پنیر موزارلا بریزید و دوباره این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.

4- روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت داخل فر بگذارید تا پخته شود. 15 دقیقه پیش از سرو، اجازه دهید خنک شود.

ارزش غذایی کالری: 507 چربی: 31 گرم کلسترول: 83 کربوهیدرات: 27 گرم فیبر: 1 گرم قند: 2 گرم سدیم: 938 میلی گرم کلسیم: 182 میلی گرم پتاسیم: 268 میلی گرم پروتئین: 2 گرم
لازانیا مرغ و سوسیس