طرز تهیه کیک پیتزا

مجله بانوان

/

آشپزی

/

طرز تهیه کیک پیتزا

[ پخت کیک پیتزا, کیک پیتزا, طرز تهیه کیک پیتزا, طرز تهیه کیک شکلاتی پیتزایی, کیک شکلاتی پیتزا, نحوه درست کردن کیک پیتزا, طرز پخت کیک پیتزا, طرز تهیه انواع کیک, سایت آشپزی, آموزش شیرینی پزی, آموزش پخت انواع کیک, روش پخت کیک پیتزا, نحوه پخت کیک پیتزا, درست کردن کیک پیتزا, ]

خرید اینترنتی کفی افزایش قد

پخت کیک پیتزا,درست کردن کیک پیتزا

طرز تهیه کیک پیتزا

مواد لازم برای کیک پیتزا :

کره به دمای محیط رسیده 85 گرم
پودر قند 85 گرم
تخم مرغ یک و نیم عدد
شیر 1 قاشق سوپخوری
آرد 75 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق سوپخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری سرخالی
شکلات سفید(برای دورگیری هر برش کیک پیتزا) به مقدار لازم
خامه صبحانه غلیظ به مقدار لازم
انواع میوه های فصل به مقدار لازم
سس شکلات یا شکلات سیاه کمی برای تزیین هر برش

طرز تهیه کیک پیتزا :

کف و دیواره های یک قالب گرد 21 سانتیمتری را چرب نموده، کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید. فر را نیز روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

در ظرفی بزرگ، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر سه بار الک شده را بریزید. سپس کره، پودر قند، تخم مرغ ها، اسانس وانیل و شیر را اضافه نمایید و با همزن برقی سرعت متوسط رو به بالا حدود سه دقیقه بزنید تا مایه کیک آماده شود.

مایه آماده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید در حدی که کیک بپزد و اگر خلال دندانی در کیک فرو بردید تمیز خارج شود. سپس حدود پنج دقیقه کیک را در قالب خنک نمایید.

بعد روی توری فلزی برگردانید. کاغذ روغنی ها را داغ کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

پس از آن که کیک کاملا خنک شد کمی شکلات سفید را خرد کرده در مایکروویو یا بر روی بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید و در قیف بریزید. سر قیف را خیلی نازک ببرید.

و خطوطی را همانند خطوط هر برش پیتزا بر روی کیک بدهید. سپس خامه صبحانه را داخل قیف ریخته و داخل برش ها را با خامه صبحانه پر کنید و روی آن انواع میوه های فصل بچینید و با سس شکلات یا شکلات سیاه ذوب شده تزیین کنید.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته